Tetoválás eltávolítás lézerrel és kémiailag
Tetoválás eltávolítás lézerrel és kémiailag
TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS lézerrel.
Tetoválás eltávolítás a legmodernebb, leghatásosabb és legkíméletesebb lézertechnológiával.
Fiatal korban, vagy csak egy bizonyos életszakaszban sokszor választjuk a tetoválást az önkifejezés egyfajta megnyilvánulási formájának.
Bőrünkbe tetováltatunk egy képet, egy idézetet, egy szimbólumot, amit akkor úgy érzünk, meg kell mutatnunk a világnak.
Idővel azonban változunk és az egykor hőn áhított és büszkén viselt tetoválást már inkább takargatjuk, már nem tükrözi személyiségünket. Legszívesebben megszabadulnánk tőle.
Kozmetikai szemöldök tetoválás is idővel ósdi vonalúvá és problémás színűvé válhat.
Eltakarása mindennapi munkát adhat viselőjének.    

Kémiai úton történő tetoválás eltávolítás
A tetoválások már évezredek óta a test módosítás alapvető kelléktárához tartoznak.
A különböző kultúrákban azonban mindig eltérő volt szerepük, hiszen volt ahol viselőjének rangját jelezték, volt ahol közösséghez való tartozás szimbólumai voltak, de sok esetben csupán a test díszítését szolgálták.
Napjainkra a tetoválások az önkifejezés egyik kedvelt eszközévé váltak. Sokan azonban, akik elkészíttetnek magunknak egy tetoválást nem is gondolnak arra, hogy ezeket is meg lehet unni, megszabadulni tőlük pedig nem egyszerű.
Vagy mégis?

A tetoválások eltávolításának nehézsége abban rejlik, hogy a festékanyag a bőr mélyebb rétegeibe, az irhába kerül bevitelre.
Sokáig az eltávolítás egyetlen módja a lézeres eltávolítás volt, mellyel nem csak annak költséges mivolta volt a probléma, hanem hogy a tetoválást sok esetben még lézerrel sem lehetett teljes mértékben eltávolítani, ha pedig igen, akkor is gyakran hegek maradtak a tetoválás helyén a kezelés után.
Mára azonban létezik egy jóval hatékonyabb módszer is, mely kémiai úton távolítja el a bőrbe található festékanyagot. A  tetoválás eltávolító módszer lényege, hogy egy úgynevezett emulziós anyagot juttatnak a bőrbe, melyet valójában beletetoválnak az eltüntetni kívánt tetoválásba.
Ezen emulziós anyag szemcséi magukhoz vonzzák a festékszemcséket, melyekkel összeolvadva egy komplex anyagot alkotnak.
Ez az anyag aztán elkezd felfelé "vándorolni" a bőr rétegeiben, majd végül kilökődik.

Persze ennek a módszer a hatékonysága sem egyezik meg minden tetoválás esetében. Valódi hatékonysága az úgynevezett inorganikus festékek eltávolítása esetén mutatkozik meg.
Sajnos régebben polimer alapú festékeket is használtak a testtetoválások elkészítéséhez, melyekkel még ezen emulziós anyag sem bír, mivel a festékszemcsékkel nem tud komplex egységet alkotni, vagyis a festék egy része a bőrben marad. Normál festékek esetében azonban az eredményesség 100 %-os.

A hagyományos testtetoválások eltávolítása mellett a módszer kifejezetten hatékonyan alkalmazható a sminktetoválások, vagy éppen melanin alapú pigmentációs kezelésére.
Ilyen esetekben a kezelés elsőre meghozhatja a kívánt eredményt, míg egy testtetoválás esetében a kezelést 2-3 alkalommal is meg kell ismételni, melyek között legalább 3 hónapnak kell eltelni.
Akár egy sminktetoválást, akár egy testtetoválást szeretnénk eltávolítani ezen módszer használatával a kezelés után mindenféleképpen fontos a bőr megfelelő utógondozása.
Mivel a festékanyag és az emulziós anyag is a bőr felső hámrétegén keresztül távozik, ezért a tetoválás helyén megjelenik egy varréteg, mely leválása után egy friss, rózsaszín és igen bőrréteg marad.
Scholcz Szilvia Kozmetikai Szalon
Imádom az embereket és a szakmám – e kettő együtt tesz engem boldog kozmetikussá. 
Scholcz Szilvia

Adószám: 50517941-1-33
Nyitvatartás
SZIGETÚJFALU
Nyitvatartás

Hétfő: Szünnap
Kedd: 08:00-16:00-ig
Szerda: 08:00-18:00-ig
Csütörtök: 08:00-19:00-ig
Péntek: 11:00-19:00-ig
Szombat: 07:00-14:00-ig
DUNAHARASZTI
Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:
09:30-18:30-ig
Szombat: 08:00-14:00-ig
Kapcsolat

+36 (30) 996 3799

2319 Szigetújfalu, Fő út 14.

2330 Dunaharaszti, Dr. Posta Sándor u. 57.

Kövess minket